Hem creat aquest apartat per tal que pogueu compartir les vostres històries amb els animals del cad. Ens agradaria molt conèixes les vostres experiències com padrins, voluntaris de passeig, casa d'acollida i adoptants. D'aquesta forma ajudarem a que les persones interessades coneguin els bons moments que poden compartir amb els animals del Caad Maresme i els donin una oportunitat.
Pots enviar-nos fotos i videos que seràn publicats en aquesta cecció de la nostre web. Gràcies! OMPLE AQUEST FORMULARI
 
 
 

 

Hola! Em dic Eva i un bon dia vaig trucar al Caad Maresme per preguntar si cap gos necessitava acollida. La Mercé del Caad em va dir que si, que hi havia un tal Càsper que havia estat operat d'una pota i que estava trist allà i no caminava massa, cosa que necessitava per la seva recuperació. Jo sense ni veure'l li vaig dir a la Mercé que cap problema , que l'anava a buscar. La Mercé em va tenir que ajudar a ficar-lo al cotxe perque no volia caminar... aishh... Com a canviat el compte!! Després d'unes setmanes a casa em van trucar del Caad dient que des de Alemania preguntaven pel Càsper, i que si es duia bé amb gats .... Jo vaig pensar ALEMANIAAAA??? !!!   i vaig contestar... ufff... amb gats fatal!!   jajaja jaja... No savia com es duia amb gats però una cosa era clara... en Càsper ja no marxaria de casa meva!

Ara, quest golfo, em fa esperar-lo cada vegada que anem al bosc... ell fa el seu itinerari i torna quan li va bé... es FELIÇ es tranquil, es carinyós , gaudeix de la natura i ens fa gaudir a nosaltres, a mi i als seus 3 companys peluts dels quals us parlaré un altre dia... T'estimem Càper!!

Més en aquesta categoria: BECA »