Hem creat aquest apartat per tal que pogueu compartir les vostres històries amb els animals del cad. Ens agradaria molt conèixes les vostres experiències com padrins, voluntaris de passeig, casa d'acollida i adoptants. D'aquesta forma ajudarem a que les persones interessades coneguin els bons moments que poden compartir amb els animals del Caad Maresme i els donin una oportunitat.
Pots enviar-nos fotos i videos que seràn publicats en aquesta cecció de la nostre web. Gràcies! OMPLE AQUEST FORMULARI
 
 
 

 

Sukru es el perro ideal. Es guapo, cariñoso,  tranquilo, noble y suaveee ??

Yo era la madrina de Chela, compañera de patio de Sukru. Mientras me sentaba para ganarme la confianza de Chela me di cuenta que poco a poco Sukru se acercaba a mi. Decidí intentar ponerle el arnés y .... lo conseguí!! A la semana siguiente, tímidamente llegamos hasta la calle. Ahora este bellezón sale muy animado a pasear, le encanta olisquear la hierba y siempre está pendiente de mi. Sin duda Sukru conseguirá una gran conexión con la afortunada persona qe lo adopte.Espero que sea muy pronto porque no  merece estar lejos del contacto humano, Suerte pecioso !!

Sheper es porta molt be... Tira mes que la Fanta x que fa mes força amb les potes...pero si el vas avisant deixa se tirar.. La fanta es porta tambe molt be i de seguida es relaxa.
Vaig adoptar en Black (abans Bubbles) el dia 25 de juliol del 2016. Ell només tenia 2-3 mesets. El vau trobar desnutri, però gràcies a vosaltres va tirar endavant i ara es amb nosaltres, un més de la familia. També tenim una gossa de 9 anys i es porten genial l'un amb l'altre ???

Hola desde el primer dia k vaig anar a passejar a la Trocholate vaig sentir una cosa
molt especial amb ella carinyo, estima i ara cada cap de setmana quan la trec a
passejar es una nova experiencia l estimo cada dia mes. Espero poderla ajudar a superar
les seves pors

Avui ens hem emportat al Kiu (al centre li deien "Habeces") a casa i hem flipat molt amb el seu comportament, sembla que sigui nostre de tota la vida.
De seguida s'ha fet amb la seva nova casa, ha begut aigua i ha menjat al poc d'arribar.
S'ha fet una migdiada al sofa amb el cap sobre nostre i quan hem sortit perquè el nostre peque volia patinar, ha estat pendent d'ell en tot moment.
Qui diu que no era el nostre destí estar junts? Com diu la cançó "seremos felices los 4"
Per cert, la banyera no li agrada gaire, però s'ha portat con un campió.
Només portem 8 hores junts i ja sentim que la nostra familia està completa.
Micro: Un perro maravilloso, con muchísima energía y un poco ansioso, pero si le das un buen paseo a paso ligero (incluso hemos corrido un rato) se va relajando poco a poco.
Le encantan las caricias, sobretodo en la espalda.
No detona con otros perros ni con personas, o almenos no lo ha hecho en el paseo que hemos dado.
Le encanta perseguir lagartijas ?
Con gatos no lo he visto.
 
Xela: Cariñosa con personas si se le entra poco a poco dándole confianza, a pesar de su trauma del síndrome de Noé, (si ve tu mano encima de ella se asusta, hay que acariciarla desde a bajo)
Le gustan los mimos y es SÚPER SÚPER buena y no tira nada de la correa.
Ningún problema con otros perros.
Y una cosa que me ha dejado con la boca abierta es que al volver, por un camino difícil de bajada, se iba girando para comprobar si yo podía bajar, me esperaba e incluso una vez que casi me caigo puso su cuerpo para frenarme (o es la impresión que me dió.. pero ALUCINÉ)
Es una perrita maravillosa.
Con gatos no la he visto.

Hola soy Fran Osuna,

Voluntario del CAAD Maresme


Hoy gran paseo por la montaña fantásticamente con Burunda.

Cariñosa, agradecida y simpática con muchas ganas de pasear!

Saludossss

Porto uns 5 anys de voluntària al Caad i des de que hi soc sempre he vist al Milo, el gos més especial del món. Ha anat i vingut uns tres cops, adopcions, retorns, adopcions, retorns. He plorat d'alegria amb cada anada i vinguda i al final vam decidir apadrinar-lo. No ha estat un camí fàcil... Al principi vsm haver de tenir molta paciència i aguantar alguna que altre pinçada, però l'estimem tant, que no hem desistit i hem anat treballant amb ell, intentant controlar les seves fustracions, respectant el seu ritme. El Milo és de tamany petit però no és un gos "faldillero" és un company a qui l'agrada anar a la seva, però que també necessita carícies ( quan ell vol, és clar). Molt em pregunten perquè no l'adopto, doncs no és per ell, és perquè ja tinc 3 gosses velletes que ja no toleren més companys, perquè el Milo ja estaria a casa! És un bon gos que necessita a algú que vulgui ser el seu company.

La Mia (abans Fusterita) va tenir la mala sort de ser abandonada 2 cops, no sabem el per que pero era una gossa amb moltes pors sobretot amb les persones. Vam veure les seves fotos i ens vam enamorar al moment! Ens van dir que haviem de tenir molta paciencia, que tardaria en agafar confiança... ja porta 2 mesos amb nosaltres i podem dir que és una gossa excel•lent! Encara té algunes pors pero els seus progressos han estat molt bons i rapids! Li encanta passejar i investigar per la muntanya, no es separa de nosaltres! pero el que mes li agrada es jugar amb altres gossos! Gràcies a tot l'equip de CAAD Maresme i per la vostra feina! Molt sovint ens diuen que li ha tocat la loteria, pero en realitat ens ha tocat a nosaltres! :)

 

El meu nom es Raquel i treballo en un administrador de finques, estaba ensenyant un pis i entre visita i visita vaig connectar-me al facebook on hem va sortir una publicació del Caad on estaven tots els peludets trobats i si no eran reclamats en un periode els donaven en adopció, i allà estava ella beesi amb uns ullets de tristor o de no entendre on estava. Va ser amor a primera vista. No ho vaig dubtar i vaig trucar per anar a veure-la amb el meu peludet que es diu Yuvo i molt semblant físicament a ella. Ella era per nosaltres es una gossa super bona té 7 anyets però això es el que menys importa, ens ha regalat la seva companyia, carinyo i està com una reina. Amb Yuvo han agafat un vincle impresionant i no es separen mai. S' ha engreixat i la seva mirada ara diu Gràcies us estimo. Animo a la gent a adoptar gossets grans son un amor i si els cuides i els estimes t'ho donen tot. Tornaria a fer-lo sens dubte es el millor que ens ha passat.